PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 201 : Lifestyle.
Feb 21, 2010 | comment | 4 comment(s)

While waiting for the food.

Sister : Aku dah agak dah. 3 girls kat bawah tu mesti smoking. Tengok cara dia dress pun dah boleh agak.
Farah : (Sambil pandang ke bawah and give this face O.O) Oh, biasa lah tu. Macam la ko x tau.
Sister : Yela, pakai sexy-sexy camtu. Confirm smoking. Tu.
Farah : (Lihat balik dekat 3 girls) Oh, aku pakai camtu pun ko nak kata aku smoking jugak la? Ur head -_-
Sister : Errr. (Terdiam sudah)
Farah : Tapi an, dlu time aku kat sch. Dorg sume ingat aku smoke. Padahal aku x -_- Maybe they see my attitude. They way I act so they tot I take drugs and all the stupid stuff. Bodoh la. Im still waras. Im not like them -____-"
Sister : Yelah, kalo girl yang gi clubbing tu sure dia drink and amek drugs tu sume.

A few minutes later...

On the way back home.

Sister : Boyfriend aku punya mak kan, dia xske if girl tu color-color rambut. Macam x baik lah.
Farah : (Dalam hati, WTF?) Oi, habis aku ni color rambut x baik la? (Bidas balik) Ko ingat girl yang pakai tudung tu semua baik? Yang rambut hitam berkilat semua baik? Dorg lagi jahanam adalah.
Sister : Eii. Ko dengar lah apa aku nak cakap dlu
Farah : Tah-tah dorang tu lagi teruk drpd kitorg yang color rambut ni.
Sister : Yelah, x semua macam tu. Tapi aku rasa secure la if mak dia cakap camtu. Aku rasa terjamin lah sikit.
Farah : Macam kitorg color rambut ni budak jahat pulak -_-
Sister : Even anak dia nak color rambut pun, mak dia x bagi. Baguslah camtu kan?
Farah : Color jelah. Pe salahnya? -__-
Trying to chill...

-______________________-"
11:34 PM | back to top