PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 271 : I carry smile when I'm broken in two.
Aug 23, 2010 | comment | 1 comment(s)

"You jangan curang, k? You milik I, k!"

Thanks to Alia. Dia yang mengingatkan I pada ayat ni. Kalau I boleh bagi middle finger dekat depan dia, memang dah lama I bagi. Kalau boleh nak bagi dua-dua tangan boleh?. Belah kanan satu, belah kiri satu sambil berkata "Fuck you!". Terkenang kembali. Sambil I buat kerja, I dapat text daripada dia and ayat dia berbunyi macam ayat di atas ni. And I was like "HOHO! Look who is talking now? I jiwang or dia yang jiwang ni babe?" sambil tunjuk kepada Alia. Konon-kononnya, dalam hati ada bunga lah pada waktu tu. Senyum sampai ke telinga. Eh, come on la. Siapa yang tak suka kalau kekasih hati dia cakap begitu pada pasangannya? LOL. Sure kaum hawa akan berasa seperti terbang di awang-awangan. Hahaha. Indah. Ya. Indah. Itu dulu ya. Tidak lagi sekarang.

Sambil makan rojak ayam di dalam kereta. Oh. Pengalaman yang tidak akan I lupakan. Kenangan. Teramat sangat, okay? Sambil makan rojak ayam, boleh pulak kitorang mengumpat. Oops. Salah. Bukan mengumpat tapi kutuk. Itu je. Tak salah bukan? I rasa dah jadi topik perbualan kitorang hari-hari mengutuk si dia. Menyesal tak sudah sampai sekarang. I terlalu bodoh kerana tidak ikutkan kata hati. Membuat keputusan melulu tanpa fikirkan risiko yang bakal I hadapi. Padahal, hati I masa tu, dah memberi signal lampu merah tapi.. Farah Idris. Memang sangat degil. Itu tak boleh dinafikan lagi. Berulang kali I ulangi ayat ni, "I menyesal teramat sangat..". Orang lain kata, "I tak pernah menyesal sayang dia sebab I akan terus meyayangi dia sekarang hingga ke akhir waktu". Aahh. Kau bodoh! Bodoh sebab diri kau dah dibutakan dengan kata-kata manis dia -_-

"Seriously, dia memang chicken. Coward. Penakut. Bukan lelaki sejati. Budak-budak cause dia buat you macam ni. Dia memang tak tahu malu. Perangai dia memang macam.. lancau lah"

"I ada cakap dekat you. Kita tengok je awal 3 bulan ni perangai dia macam mana. Kalau okay, kita tengok lagi 3 bulan tapi you sebelum reach 3 bulan pun you dah sedih-sedih macam ni. Nasib baik you guys tak lama. Kalau lagi lama tak tahu you macam mana. Maybe lagi teruk"

"I rasa selama ni, memang dia tak pernah wujud pun. Dia ada ke, tak ada ke, sama je. Last-last orang lain yang layan you, care about you. "

Semenjak dua menjak ni handphone I suka sangat buat hal. Hmm. I think I should get a new one. Yeahh. So, Farah. Apa lagi. Dah tak reti-reti nak simpan duit beli handphone baru? LOL. Since handphone I cepat sangat meragam, I dah mula jaga dia dengan baik. Alia kata, kalau kita cakap kita nak beli suatu yang baru, barang yang lama akan merajuk. I rasa handphone I merajuk dengan I la kot? Sampai I nak text orang lain pun payah sangat. Huruf tak mahu keluar? LOL. Yeah. I jaga dia dengan baik. I sayang dia, letak dia di tempat yang selamat dan sentiasa beri dia "makan". I memang sangat malas nak delete message dalam inbox. Buat masa sekarang ni, I ada 3k msgs dalam inbox. Sent items pulak ada dalam 700. Haha. Every morning I akan delete message dia sikit demi sikit. Bukannya sayang tetapi handphone I cepat meragam la. Nak delete pun mengambil waktu dalam 15mins? Bayangkanlah. Oh no! :(

Tiap-tiap pagi jugak lah, semua perkataan akan keluar. Cause agak menyakitkan hati. Pagi-pagi dah mencarut kan? Bagus. Thumbs up! (Y)

*away for 5 minutes

Something happened. Ugh. Shit. Congratulations. You just spoil my mood. Thumbs up for you! (Y)
I'm out from here.
9:26 PM | back to top