PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 265 : Random post part VI
Jun 28, 2010 | comment | 0 comment(s)

"Sebab tu lah I tak nak ada boyfriend handsome-handsome ni. No. No. No. Hahahaha"

Dia berkata sambil memberi signal "No". And I terfikir sekejap. Siapa yang tak nak ada boyfriend handsome? You tell me. Dalam dunia ni, semua perempuan nak boyfriend dia handsome kan? Sedap mata memandang. Bergaya. Pandai. Boleh dikatakan macam prince charming dalam cerita fairy tales tu! Wujud ke? Ahh. I x percaya dalam fairy tales lagi. Shoo. Pergi!

Tiba-tiba emo sebentar. Ada waktu, bila I bosan-bosan I suka tengok hp I. Walaupun tak ada orang yang sudi nak text I kan? Tak mengapa. I dah biasa. Dalam english, "Im used to it". Sampai satu tahap, I dah malas nak guna hp. Campak masuk lombong lagi bagus. Dulu-dulu, tak adalah dulu sangat. Dalam beberapa minggu yang lepas, kononnya malas nak guna hp dah. Lagi-lagi hp I tu dah habis battery. So, bagus sangat la. I pun malas nak charge, charger pulak tah ke mana, so I campak je la hp tu ke tepi. Campak-campak tak tahu pun kat mana dia berada. Tiba-tiba kekasih hati minta I cari hp I balik. Kononnya, tak dapat nak contact I nanti. Wah wah. Bila dia dah cakap macam tu, bunga-bunga la kan? Haha. Mula-mula jual mahal. Malas nak cari hp tapi bila difikirkan balik, I takut nanti I yang menanggung rindu. Hehehe.

I rasa seringkali I ucapkan ayat ni, "Balik nanti I nak update blog la" and I rasa kekasih hati pun mula naik jemu dengar ayat tu? Kononnya nak balik update blog. Last-last I end up online dekat facebook sampai tengah malam. Entah apa yang best dengan facebook, I pun tak tahu. Kadang-kadang I spam status I dekat facebook tu. I tahu.. Mereka mesti cakap macam ni, "Iskk. Farah Idris ni.. Annoying nya. Dengan status gedik dia tu. Dia ingat dia bagus?" Hah. I minta maaf lah. I ni, jenis yang sensitif. I anggap facebook tu macam my second blog dah. Tapi bukan ke dekat situ dia ada tulis "What's on your mind?". So, I tulis je lah. Tak salah kan? Hehehe. Sampaikan jejaka idaman I pun cakap, "Facebook tu dah macam your blog". Sayang, I malas nak update blog. So, facebook adalah satu jalan yang mudah dan pantas untuk I meluahkan perasaan I. Hahaha.

Sekarang ni, I tah ke mana. Nuffnang I pun tah ke mana. I dah malas nak buat blogwalking tengah-tengah malam. I dah malas nak main game tengah-tengah malam. I sendiri tak tahu kenapa. Sekarang ni, tiap-tiap malam I ditemani oleh kekasih hati. Walaupun dia tak berada di sebelah tapi I dapat rasa dia seperti ada dekat je dengan I. I suka perasaan tu, sayang. Terima kasih. I cintakan you. Wahh. Asyik "I love you" je. I nak pulak cakap dalam bahasa. I cintakan you, by (:
8:53 PM | back to top