PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 268 : Every atom of me missed him
Jul 21, 2010 | comment | 1 comment(s)

4.45pm : Pages dah nak siap. Alhamdulillah. So, today boleh balik awal (:

5.00pm : First page pun dah nak siap. So, boleh gerak balik around 5.15pm (:

A few minutes later ...

"Oh, okay. So, tak apa lah" *hang up the phone without saying goodbye*

Oh, shit! Why suddenly turun ni? Fak! Where is my tissue? Damnit! Ugh. Please please please. Jangan turun lagi. Ughh. Okay, I really have to go to toilet.

"Hey, why are you crying? are you okay?"
"Yeah. I'm okay. Don't worry. Tadi, I don't know. I main dengan pen and kena mata. So yeah. See ya tomorrow. Bye"

Shit! Ketara sangat ke? Boleh pulak kan time ni dia nak jatuh? Seriously, I dah tahan okay? I really have no idea why dia still jatuh. Sigh :(
Niat nak balik awal terus mati kat situ.

"Hari ni Farah balik naik apa? If nak balik dulu, balik lah"

Yeah. Yeah. Tak apalah kak. Hari ni plan nak balik awal. Nak manja-manja. Tapi tak jadi. So, nak buat pages sampai esok pagi pun tak apa. Saya tak balik pun tak apa. Hati ni tengah sakit. Tak ada mood nak balik awal-awal.

"Hari ni, Farah balik sendiri. Tak apalah. Farah stay dulu. Tak kisah pun"

Masih terngiang-ngiang di telinga apa yang dia cakap tadi. And stop! Tak nak ingat! Fak la :'(
Sambil jalan pulang, still teringat lagi apa yang dia cakap. And dia hampir nak jatuh lagi. Shit! Ni public kot. Tissue pulak dah nak habis. Jangan buat hal la. I lap, still turun. Makin laju. Ugh. Ni yang benci bila TER-flash back ni. And tak faham. Why suddenly sensitive sangat ni?

TER-flash back balik. Ugh. Rindu. Sangat. Fak! Seriously, jangan main dengan perasaan, okay? Jangan layan perasaan tu sangat, okay? Cheer up, Farah. Don't be lame. But I miss him? Okay, here comes the ego. Do whatever you want, okay? Okay, I gagal. Jatuh. Sekali lagi. I'm such a loser.
10:33 PM | back to top