PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 181 : I wrote this for you
Feb 7, 2010 | comment | 0 comment(s)

hello !
farah is my name. I'm a complicated person. Trust me.
I heart fashion, clouds, all kinds of cute and pretty stuffs (:

I jump into one blog and I found that his blog kinda interesting. And I found all this question. Mr J let me help you on your question. Mr J? Hahaha. I dont even know him. It so random okay. Bukan J yang tu ye. Hahaha. Its the other J. LOL!

`- Bahagian lelaki manakah yang dilihat dari segi pandangan mata seseorang wanita adalah seksi?
Bagi saya, bahagian yang paling seksi ialah rambut. Hahaha. Lain orang lain pendapat kan?

`- Adakah wanita suka tengok lelaki berbadan sasa ?
Tidak semestinya. Ala, paling koman pun bia ada 6 packs. Hahaha. I like. LOL!

`- Kenapa wanita bila shopping ambil masa berjam - jam?
Cause perempuan sng rambang mata. Dia kadang-kadang dunno which one to choose.

`- Suka tak kalau perut boyfriend anda boroi?
Gahhh. No way! Haahahah.

`- Kenapa wanita bila makan suka ambil nasi sedikit je?
Cause perempuan ske diet.

`- Wanita kalau bergaduh main tarik rambut ... peliknyer
Sapa kata? I x pun? I tampar je. Hahaha.

`- Kenapa orang wanita tak nak terus terang je bila dia suka kat seseorang tu.
Cause we are shy! We takut kena reject. Kan malu gitu? Lol

`- Kenapa warna PiNK sering dikaitkan dengan wanita?
Cause Pink color kan sweet. Sweet = wanita.

`- Wanita risau sangat pasal berat badan dan kalau boleh taknak berisi sedangkan sekarang lelaki banyak suka yang gebu gebu...montel
Eh, yeke? Hmm. Kita nak kurus cause x nak boy lari. LOL.

`- Kalau diberi pilihan memilih yang mana satu anda pilih ? Hodoh atau Hensem?
Biarlah sedap mata memandang :)

`- Wanita suka lelaki Tempatan atau Luar Negara macam dabid bikam dan liurnado kapitpior.
Hahaha. I nak Edward Cullen je and and my boyfriend Chad Michael Murray Tapi if nak jadi pasangan hidup, I prefer lelaki tempatan. Senang kot. If dia diff country and diff religion nak convert2 ni suma, payah la. If dia x betul, kang kita jugak salah :S

`-Kenapa wanita suka jawap soalan seperti di atas dengan jawapan " kalau sudah jodoh i terima jelah"
Hah! Itu jawapan redha namanya! Hahaha.
11:58 PM | back to top