PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 171 : No one knows how its like to be me
Jan 30, 2010 | comment | 6 comment(s)


"Happiness, Sadness, Tears, Sky, Stars, and My heaven
".

A few minutes ago, I cant find my phone. Bagus lah. Memang aku tanak jumpa pun ngan handphone aku tu. Buat sakit hati je. Tadi dah campak dia. So dah tatau ke mana dia terpelanting. Bagus. Biarkan! Aku sakit hati sekarang ni. Yes! Sakit hati! Paling koman pun, dia x ilang ke mana pun. Dalam bilik aku jugak.

Hari sabtu sangat membosankan! Tidur pukul 6.30 pagi tadi rasanya? X berapa ingt. Went to audi with lil then we tag hearts till 5am. Eh eh. He stop at 5am but I still continue till 6am kot? LOL. So, I woke up at 12pm. Heh. Agak awal bukan? Well, ada jodoh la tu. Hahaha. But still, dah kul 12pm aku still baring-baring dekat katil sambil pandang ceiling. Ada stars, ada moon, ada planet. Korang nye ada ke? X da kan? X best. Humph. Baring-baring sampai kul 3.30pm. LOL.

Ye, mmg aku dah x da benda nak buat dah. Thats y aku malas-malas je nak bangun. Bangun-bangun, kakak aku dah ilang tah ke mana. Parent pun sama. Last-last tinggal aku sorg-sorg kat umah. Check atas meja, xda makanan. So, kena masak sendiri la jawabnya kan? Hahaha. Well, I did. I masak nasi goreng and cucur ikan bilis. Yummy yummy. After that, around 5pm tengok raja lawak (ulangan). Heh, dah ketara sangat la aku xda benda nak buat kan? Tengok ulangan pun jadilah.

I went to audi so I did solo tag till 10pm. Wahhhh. Bosannya la arini. Sambil tag tu, mak aku boleh plak panggil-panggil kat living rm tu. Dia nak tnjuk kat aku sesi Fahrin nangis. Yupp, aku ngaku aku minat kat mamat tubuh sasa tu yang lagi gagah perkasa. Gagah-gagah dia pun, finally dia menitiskan air mata secara live in front of reporters. Biarpun cerita ni a fews days ago dah, lantak aku nak cite jugak hari ni. LOL. Kesiannya la kat dia. Jahat sungguh Linda Onn ni. Ye, aku berpihak kat Fahrin cause dia ex boyfriend aku. So, aku tau behaviour dia camne. And ko benci aku x ske Linda Onn? Ada aku heran? Ni blog aku, so ske hati aku la. If ko benci ngn post aku, ko press alt f4, alright? Memang dari dulu aku benci Linda Onn. Ye, aku BENCI! Hahaha.

Lepas tengok gossip Fahrin and Linda Onn tu, aku kembali ke audi. Kawan aku si Rumi plak buat love party. Gratz for saffron. Jys to cuphea. Mesti korang pelik kan? Pe benda la audi ni? Hahaha. If some readers yang tau audi tu mende, hello-hello la kat aku. Ko pun main audi jugak ke? IGN ko apa? Jom la vs. Wahhh. Hahaha.
Ni la audi. Full name dia AuditionSEA. View la for bigger image yeah. Aku x minat dota, Cs ke apa jadah la yg adventure-adventure tu sume. Cause aku takut main benda tu. Hahaha. Cam real plak. Kang aku mati, darah plak terpancut-pancut sana sini. Scary sia. Tamo uh. Lols. Siang malam jugak la aku main benda ni. Siang x jugak cause aku tidur. So, aku active waktu mlm. Hee

Sharp 11.30pm, aku pun offline. Takde mood plak nak main. Press key pun dah beterabo je sume. So, I decided to update blog since dah xda benda nak buat. Mata aku ni asyik jeling je handphone kat sebelah. Kot-kot ada msg masuk ke. Aku tgh tunggu sebenarnya ni. Lol. Pastu, phone pun ringing. Excited gila nak angkat, last-last tgk member aku call. Malas la nak layan mamat ni. Kang layan lebih-lebih, sangkut kat aku plak. Tu yang aku malas. zzz. Lately ni dia asyik call aku je. Tension betul. Pastu, phone ringing lagi tapi bunyi message ringtone. Wahh, excited dah nak tengok. Then last-last kakak aku bg msg.

Eh, ko tau x? Aku kat bilik aku, dia kat bilik dia, blh nak msg aku suruh sidai kain? Wtf? Banyak betul credit ko kan? Hulur kat aku sikit credit ko tu? Saba jela aku. Okay, tu dua. Xpela lagi la. Then third plak, bunyi msg lagi. Hah, last-last Hotlink bg msg. Wahhh. Aku x tahan, last-last aku campak handphone aku yang kini aku tatau dia katne. Bagus la. Aku sakit hati. Aku bengang! Yes! Aku rs cam dah xnak pakai dah hp aku tu. Pk-pk nak off je phone tu tapi mana tau ada emergency call ke? Interview ke? Aku mana tau kan? Sigh. Lonely tul hp aku tu. Owner dia pun lonely jugak.

Aku rs post aku kali ni agak panjang. Penat baca x? Sorry. Tetiba idea makin lama makin mencurah pulak. Hahaha. So, tu jela yang aku buat utk hari sabtu yang bosan ni. Boring kan jadi aku? Aku pn xske life aku. Benci gila. Hahaha. Arini, tetiba plak xda org anta question kat formspring. Alahaiii, bosannya la =(
2:28 PM | back to top