PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 274 : Best friend forever.
Sep 22, 2010 | comment | 0 comment(s)

Awww. I miss the good times :(

Graduation Day di sebelah. I rindu masa kita kelam kabut nak beratur cause kita tak datang pada waktu rehearsal. I rindu time Wida kelam kabut pinjam kasut Naemah cause she tak ada kasut nak pakai. LOL. Kelakar. I rindu time kita lepak sama-sama kat bawah pokok dan duduk di tempat biasa dekat meja warna putih. Walaupun meja putih tu senget, kita still duduk kat meja tu. Walaupun meja tu selalu kena cahaya matahari, kita duduk jugak. Eh, I rasa macam I pernah jatuh kerusi kan dulu? WAHAHAHA. Lame -__-

I rinduuuuu! Dulu kita selalu kena rotan dengan cikgu. Cikgu ingat kita yang conteng tandas tu padahal budak-budak jahat tu yang kenakan kita. Tak pasal-pasal kita kena rotan. I ingat lagi, masa form4, I kena rotan dengan cikgu gemuk tu. Tak ingat pulak nama dia. Dia ingat I yang gaduh, padahal tak. Bodoh punya cikgu. Geram pulak rasa. LOL. Sejak dari situ, asyik kena rotan je :(
And and I ingat lagi, Leya kena pakai telekung. WAHAHAHA! Sebab tudung dia pendek ala-ala tak serupa tudung gitu. Lepas tu, dia kena tawaf satu sekolah dengan telekung tu. LOLOL. Sumpah kelakar. Macam baru balik haji. HAHAHA!

Teringat dulu, guru kelas tak bagi I kawan dengan Leya. Dia kata, sebab Leya, I jadi nakal macam ni. Dia kata I salah pilih kawan? Ye ke? Cikgu tipu. I tak percaya! Dulu, kita tak kawan dengan Sheera. Kita jahanamkan beg sekolah dia. And and I ingat lagi. Kita jual handphone dia. Hahaha! Lepas tu kita share-share duit hasil jualan. Best kan? Lepas tu, kita hampir nak bakar beg sekolah Sheera tapi tak jadi cause budak-budak kampung tu dah report cikgu disiplin :(
Semua harta benda dalam kelas, I dengan kawan-kawan rosakkan. Sebab sakit hati dan bengang dengan budak-budak kampung tu, semua buku-buku, meja, kerusi, harta benda mereka, kami rosakkan. I ingat lagi, Leya ludah kat atas meja diorang. Hahaha! And I tuangkan air soya bean atas meja diorang. Pastu mereka mengadu, meja mereka melekit-lekit. LOLOL! Heaven kan? :D

You guys, you guys ingat lagi tak waktu kita pergi genting? Kita tukar baju dalam cable car? LOLOL! Kelam kabut punya pasal, tukar baju dalam cable car pun jadi lah. And and kita ponteng sekolah, pergi genting and at the same time, sebab birthday I kan? (: Best sangat! Cikgu-cikgu semua tak suka dekat kita. Mereka ingat kita jahat. Padahal kita baik. Kita tak kacau mereka pun unless mereka cari pasal dengan kita dulu. Kan kawan-kawan? LOL. Rindu nyaa. I rindu waktu amali dengan cikgu Narimah. Cikgu Narimah baik. I rasa sedih sangat bila kita buat cikgu Narimah kecewa. Dia kecewa bila kita tak masuk kelas dia. Dia merajuk. Cikgu Narimah memahami and Cikgu Nina pun. Mereka tahu, kami tak jahat. Cuma nakal sedikit. Je. LOL.

Sekarang, Leya study dekat KPJ and kena gantung buat masa ni. LOLOL! Wida pulak, masih bekerja di Legend Hotel. Naemah, membawa diri ke India. Kononnya nak berubat. Eww. And I? I masih di sini and I'm happy with my new life :D
Well, even kami tak saling berjumpa seperti dulu pada waktu sekolah. Kami still contact each other kan kan? I'm so proud to be one of them. BFF ♥ Amin ~
9:16 PM | back to top