PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 217 : I hate me.
Mar 16, 2010 | comment | 3 comment(s)

So fucking true!! =__=

Gahhh. Sumpah aku bengang gila babi hari ni. Fcuk la. Tu jela word yg mampu aku ckp skrg ni. Damn. Cam sial gila. I mean the situation like very sial. Sial. Sial. Lepas ni apa? Satu-satu ko rosakkan barang aku. Pasni apa lagi? Sampai pc ni dah x boleh nak bukak dah? Sampai dah blank baru ko nak duk diam. Middle finger!

Hari tu, hp aku ko tuka lock code. Headphne aku, mmg dah jahanam la ko rosakkan. Nape ko x rosakkan je pc ni terus? Senang aku campak je kat ko! Bia mampos kat situ! Yeh. Aku bengang! Aku bengang teramat sangat! I cant control anymore.

Once more ko touch pc aku, kena ko ngan aku nanti. Sedarlah sikit, nak on pc pun x reti, ada hati nak guna pc aku. Dah tau x reti duduk diam-diam jela. Tengok je pe aku buat! Ni x, tangan gatal nak sentuh-sentuh. Bila aku tanya sapa buat. Sume xnak ngaku. Macam jahanam je perangai! Aku cakap sekali ko xnak dgr. Bila aku dah menjerit baru nak dengar cakap! Bila aku cakap ko bodoh, ko marah!

Itu one thing. Another thing is when I need help. Takde sapa nak tolong. Lagi cam sialan! Bila ko nak aku tolong, aku tolong. When it comes to my turn, bagi mcm-mcm reason. Middle finger. I learn my lesson. Bila aku susah, sume lari. Fcuk gila!

Sigh.

Im really sorry. I dunno. I juz. Gosh. I really out of control la. Puas saba agaknya. Tapi x meletup in real pn. Meletup dalam blog ni je. I cried. I geram sangat till I cried. I tried call them but they never pick up the phone. All I want is somebody who can cool me down. After bathe, I try to relax and I ask one of my friend. When I told bout it, suddenly replied me "im sorry. I gtg". Walao. At first I go like WTF? Then, I feel like. Gosh. Even my own boyfriend never pick up my call?

Lagi WTF kan?

A few minutes later, I got text frm my friend.

"I really feel bad for ditching you. Just take a deep breathe and relax alright? I'll talk to you someday. Goodnight"


I feel better sikit I guess? Come on la! When you marah, mesti you nak someone cool you down kan? Then Ariff show up. I told him about it. As a boyfriend, he did his duty. He try to cool me down but sometimes klua jugak soalan ngek dia tu. Lagi la aku berasap kan? Tapi he did give me some idea hw to solve it walaupun x menjadi -___-

Still, the problem x solve lagi.

Whatever la. Im okay skit kot? But I just scared later I get emo again. Haiz =(
10:39 PM | back to top