PROFILE LINKS MEMORIES
SITE STATS
Opened since: 03.10.2008
hits (and counting!)
visitor(s) online
Mozilla Firefox forever! ;)
Compatible on Internet Explorer
Subscribe to my blog today! :D
TAGBOARD
chapter 215 : I do not want to think about you
Mar 14, 2010 | comment | 6 comment(s)


Aww. This really made me smile (:
Him: So, what will you be doing for the rest of your life?
Her: I don't know.
Him [getting down on one knee]: Wanna spend it with me?
As I said, should be hari ni main layang-layang dengan sis kan? Tapi x jadi cause hujan. Ek elen. Hujan setakat kul 4.30pm till 5.30pm x kan tu pun x jadi? YES! Memang x jadi. DIU! LOL! Bengang gila okay?

Me : Atul, jom la main layang-layang. Dah x ujan la. Jom la.
Sister : Ala, Atul nak tengok raja lawak ni. X tengok lagi final nye.
Me : WTF? Kan dah plan nak main layang-layang!
Sister : Ala, kita main next week la. Kita gi Saturday. Saturday x hujan
Me : (Dalam hati, mcm ko tau je sabtu tu x ujan? -__- ) Eeeee. Benci laaaa!
Sister : Lagipun dah kul 6. Nanti dapat main sekejap je. We go next week la.
Me : DIU! Benci gila kat ko!!

So yeh. X jadi :(

Went to Hartamas with sister and had dinner kat sana. Sambil makan, she tokin bout her boyfriend. Damn, I hate her boyfriend, seriously. I dunno. Maybe cause of his attitude I think? That kind of guy, woo. Sooo not my type. LOL.

Sister : Ko rasa ada x perempuan lain buat cam mana yang aku buat kat dia?
Me : Ada. Perempuan bodoh cam ko je yang buat mcm ko buat skrg ni =_____=
Sister : Apa plak bodoh? Betul la. Tapi dia x pernah nak hargai. Xda rasa nak appriciate aku.
Me : Well, aku pun pernah jadi bodoh cam ko gak dulu. But wait. Now pun aku rasa aku bodoh jugak :(
Sister : Dia x pernah pun nak fikir pasal aku.
Me : Uhm. Yeah. Dia pun x pernah fikir pasal aku. Uhm. Ada ke dia fikir? Or xda? :(
Sister : Dia kata aku ungkit-ungkit. Aku bukan ungkit tapi aku nak dia sedar.
Me : Hmm. Lelaki ni susah la. Dorang x paham apa hint yang kita bagi. Lembab kan. Dorang memang cmtu. Kita maksudkan lain, dia ingat benda lain.
Sister : Tahla. Then what should I do?
Me : Ko buat bodoh je. Move on la. Asyik ko je terhegeh kat dia. Nnt pandai-pandai dia la cari ko.
Sister : Kalau dia x cari?
Me : Trust me. He will. Cause I face it before (:

Its been 2 days. No wait. Its been 1 week. My sis and I had boys conversation. Currently she having a problem with her boyfriend. So do I. Kot? LOL. Haiz. Tahla. Boys are lame. Oppsy. Hahaha.
8:22 PM | back to top